Välkommen till J&F Fritid! Stort utbud av pooler till oslagbara priser!

Just nu! Försommarrabatt 10-15% på alla "Delux" paket

Pool och rött husMed ett stort utbud av pooler till oslagbara priser har vi på J&F något för alla, från små och billiga till stora med uppvärmning. 
Vi presenterar här sortimentet av de mest populära poolerna på marknaden.


Pooler från vårt sortiment är fribärande och kan stå för sig själv utan att man behöver fylla emot. Poolerna går att sänka ner i gräsmattan och byggas in i en veranda eller så kan man välja att ha sin pool fristående.


I vår webbshop kan du handla pool & pooltillbehör till bra priser. Våra pooltillbehör passar till de flesta pooler men har du några funderingar så kan du kontakta oss för tips och råd!
Hos oss hittar du allt som du kan tänkas behöva i poolväg.


Vi erbjuder dig ett brett sortiment av pooltillbehör och reservdelar. Det breda utbudet gör att du enkelt kan välja och vraka för att hitta de produkter som just du är ute efter.

Vi har pooltillbehör som rör rengöring, uppvärmning, praktiska tillbehör etc. Samtliga av våra produkter erhåller en god kvalitet vilket gör att du kan känna dig säker i ditt val av pool och pooltillbehör.

 

 

 

 

Info

Vi har ett stort utbud av pooler och vår affärsidé är att sälja intressanta produkter av bra kvalitet till mycket bra priser. Detta gör vi genom att ta bort mellanhänder och kan därför sälja direkt mot kunder från vårt lager. På detta sätt kan vi med säkerhet garantera att inget kommer bort på vägen. Vi säljer stora volymer och kan därför få bra priser och avtal, vilket ytterligare kommer våra kunder tillgodo. Vi har dessutom stora möjligheter att påverka produkten, varför vi kan se till att produkten blir så bra som möjligt.

 Bygg en lyxpool

Vi visar gärna våra fina pooler!

För närvarande visar vi våra fina pooler hos oss i Fjugesta och hos Poolcenter Syd i Helsingborg där kan du också köpa de flesta av våra tillbehör, samt se vår pool. 

Leverans av pooler sker alltid från vårt centrallager i Fjugesta.

 

Vårt huvudkontor finner ni i Fjugesta.

 Se vår instruktionsvideo 

Några Pool-produkter

Solvärme för uppvärmning av pool

Ett energisnålt och miljövänligt sätt att öka temperaturen i din pool är att ta till vara på solvärmen.

PoolvärmeVi har på allmän begäran kortat ner solvärmemattan till 4,5 m och sänkt priset för att passa de flesta behov och pool modeller. 
För större pool och bättre effekt kan anläggningen lätt utökas med flera mattor. J&F Fritid erbjuder en solvärme-matta i PVC med kanaler 
för anslutning till poolens pump.  
En matta har 32 st kanaler enl ovan. Den kan monteras på marken, mot poolväggen eller på ett tak nära poolen.

Hur bra är solvärme till pool?

Ett väl dimensionerat solvärme-system kan höja temperaturen 6-8 grader i poolen. När det är varmt och solen skiner, hjälper det till att 
snabbare öka temperaturen i poolen. Genom att ta till vara på solvärme till poolen kommer även säsongen för poolen att bli längre.

  • Värm poolen för en längre säsong

  • Temperaturhöjning 6-8 grader

  • Lätt installation

  • Energisnålt och miljövänligt

  • Lätt att plocka ner

Pumpen orkar trycka upp vattnet genom solvärmemattan till ca 3-4 m men vid hög höjd reduceras flödet och det kan bli svårt att t ex dammsuga poolen. Då bör man använda ett Trevägskit för att kunna koppla bort solvärmen till poolen. Man kan då också lätt stänga av solvärmen vid dåligt väder.