Storpool – En pool av toppklass

Här hittar du fantastiska pooler i flera olika storlekar och former.

Storpool är en snygg och bra pool av bra kvalitet för den som vill ha mer. Denna pool går att sänk ner i gräsmattan eller bygg runt den med trädäckning i anslutning till en veranda eller fristående. På detta sätt får Du den äkta poolkänslan utan att det kostar för mycket. Du kan också ha poolen stående som den är på gräsmattan.

En fribärande pool som vår, kan stå för sig själv utan att man behöver fylla emot. Detta är, jämfört med en traditionell grävd pool, mycket ekonomisk då den inte drar så mycket värme och lätt värms av solen. Man kan också fylla runt poolen som en vanlig markpool om man följer våra anvisningar.

Design, kvalitet och pris i en perfekt kombination.

Poolen är 1,32 djup och har galvaniserade och texturerade kanter, ben och vägg. Poolens väggar har även rostskydd och snyggt träpanelsutseende. Till denna pool ingår anpassat sandfilter som standard, samt en däckstege. I ”Delux” paketet för Storpool ingår rejäla filter med en kraftig pump på 750W (1 hp), samt alla tillbehör.

Vill man ha en billigare variant med en pool av Storpoolskvalitet kan man köpa ”Basic” av samma, erkänt höga kvalitet som vanligt men med mindre utrustning och enklare sandflilter. Köp sen till det Ni vill ha.
Ett mindre sandfilter ger tillräcklig rening men har sina begränsningar för t ex hur högt Ni kan lägga solvärmemattor eller vid användning av en automatisk dammsugare som behöver mer kraft.

Köper Ni hela ”Deluxpaketet” kan Ni få köpa en Automatisk dammsugare för endast 700:-

Det är bara att välja!

Klicka här för att se specifikationer och priser
Storpool ”Deluxe” & Storpool ”Basic”
Storpool, pool av toppklassStorpool
Storpool med belysning

”En pool av toppklass”

Vi har marknadens mest prisvärda pooler. Denna pool kan sänkas i marken och/eller byggas in i en veranda eller trädäckas.

Nu har Du råd att till en förhållandevis liten kostnad skaffa Dig en mycket prisvärd pool.

Storpool med träsarg
Storpool vid rött hus

Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt pool!

Ring oss så hjälper vi dig! Tel: 0585-31661Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Inte bestämt dig än? Ladda ner vår katalog och låt dig inspireras.

Storpool i sol

Se vår monteringsvideo!

Se vår monteringsvideo

Katalog i brevlådan

Vill du få en katalog i brevlådan? Beställ en katalog direkt här online via vår katalogbeställning.

OBS! Vi börjar distribuera katalogen i mitten av mars, men beställ gärna nu.

HÖSTRABATT

15% på våra ”Delux”-paket

I mån av tillgång

Se web-shop

Kundbilder

Poolbilder från våra kunder

Vi ringer dig

eller

Vi mailar dig